Produsele mele preferate de la Zanna Cosmetics

Zanna – un stil de viață natural, simplu și curat. 

Mai știți articolele mele despre produsele de la magazinul naturist Vitamix

Îmi plac atât de mult încât nu m-am putut abține și am dat o nouă comandă cu produse Zanna.

Zanna Cosmetics este o marcă cunoscută pentru produsele ei naturale și curate pentru îngrijirea personală. Această marcă se concentrează pe utilizarea ingredientelor de origine vegetală și evită pe cât posibil substanțele chimice dăunătoare precum conservanții, parabenii, SLS, coloranții sau parfumurile sintetice.
Dacă îți place să folosești produse care sunt blânde cu pielea ta și respectă mediul înconjurător, produsele Zanna sunt o alegere excelentă.

De data aceasta am comandat geluri de duș (unul calmant cu CBD&Lavandă și pe cel relaxant Ylang-Ylang Trandafir &Bergamotă), săpunuri de mâini lichide( cu lavandă și l-am recumpărat și pe cel cu Tea Tree&Cuișoare), un șampon de păr cu Lapte de capră&Mesteacăn), complex de uleiuri esențiale (Somn ușor, Energizant și Antistres) și am recumpărat și balsamul cu extract de cătină.

Geluri de duș Zanna

Gelurile de duș Zanna sunt produse de calitate superioară, create pentru a oferi o experiență de curățare și îngrijire delicată a pielii. Aceste geluri de dus sunt formulate cu ingrediente blânde, care nu irită pielea și nu alterează echilibrul său natural. De asemenea, sunt disponibile într-o varietate de arome plăcute, care creează o senzație revigorantă și confortabilă în timpul dușului.

Gelurile de duș sunt ideale pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile, deoarece sunt fără parabeni și au un pH echilibrat. Acestea oferă o spumă bogată și cremoasă, care curăță eficient pielea și o lasă hidratată și catifelată.

Fiecare gel de duș Zanna răspândește un parfum subtil și revigorant pe piele, care rămâne discret pe tot parcursul zilei.

Gelurile de duș sunt o alegere excelentă pentru a vă bucura de o experiență plăcută și rafinată în timpul dușului, oferind în același timp îngrijire delicată și prospețime pentru piele.

Săpunuri lichide de mâini

Săpunurile lichide Zanna sunt produse de înaltă calitate, elaborate cu grijă pentru a oferi o curățare delicată și o îngrijire eficientă a pielii tale. Aceste săpunuri sunt formulate cu ingrediente naturale și blânde, fără a conține substanțe agresive.

Gama diversificată de săpunuri lichide Zanna îți oferă o gamă largă de arome și formule pentru a satisface diferitele nevoi ale pielii tale. Indiferent dacă preferi un săpun pentru piele sensibilă sau unul pentru a împrospăta și hrăni pielea, Zanna are opțiuni pentru toate preferințele.

Textura cremoasă a săpunurilor lichide permite o aplicare ușoară și uniformă, iar spuma bogată curăță eficient impuritățile și bacteriile, lăsând pielea curată și catifelată. Aceste săpunuri sunt potrivite pentru utilizarea zilnică și respectă echilibrul natural al pielii tale.

Ambalajele elegante și moderne completează experiența de utilizare a săpunurilor Zanna, adăugând un aspect frumos și atrăgător în baia ta.

Descoperă gama lor de produse și bucură-te de beneficiile și prospețimea pe care le oferă săpunurile lichide Zanna.

Complex de uleiuri esențiale

Complexul de uleiuri esențiale Zanna este o combinație specială de uleiuri esențiale 100% naturale și pure. Această formulă unică are multiple beneficii pentru sănătate și bunăstare.

Complexul de uleiuri esențiale Zanna poate fi utilizat în diferite moduri pentru a sprijini starea de bine generală. Poți adăuga câteva picături în difuzorul de aromă pentru a crea o atmosferă relaxantă și calmantă în locuința ta. De asemenea, poți aplica câteva picături pe tălpile picioarelor sau pe piept pentru a susține funcția sistemului respirator și a respira mai ușor.

Fiecare ulei esențial din complexul Zanna are propriile sale beneficii terapeutice.

Este important să fie respectate indicațiile de folosire și să se dilueze corect uleiurile esențiale în cazul utilizării topice. De asemenea, este recomandat să consulți un specialist în aromaterapie sau medicul tău înainte de a utiliza complexul de uleiuri esențiale, mai ales dacă ai orice afecțiuni de sănătate sau ești gravidă.

Complexul de uleiuri esențiale Zanna este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile uleiurilor esențiale naturale și să aducă un plus de relaxare și rafinament în rutina lor zilnică de îngrijire personală.

Dacă îți dorești un stil de viață mai natural și mai sănătos, produsele Zanna Cosmetics merită cu siguranță atenția ta. Descoperă gama lor diversificată de produse și bucură-te de beneficiile și prospețimea pe care le oferă produsele Zanna Cosmetics de la magazinul naturist Vitamix!

StoreDay România Tutoriale IT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.