Vitamine Adams

Adams vitamix suplimente mona

Vitamine Adams de la Vitamix – un boost pentru imunitate!

Pentru că este luna februarie, mai exact sezonul rece, cei de la magazinul naturist Vitamix, mi-au trimis un colet ce conține câteva suplimente pentru susținerea imunității din gama Adams.

Trăim într-o perioadă în care nivelul crescut de stres, poluarea, alimentația dezechilibrată reprezintă factori care afectează starea de sănătate.

Adams Supplements vă ajută să aveți o sănătate echilibrată. 

Deși încerc să am o alimentație sănătoasă și echilibrată, sistemul meu imunitar are nevoie de suplimente alimentare care să completeze vitaminele, mineralele și substanțele nutritive necesare unui organism sănătos.

În acest articol, vă prezint următoarele suplimente:

Vitamina C-500mg cu măceșe – 30 cps;

Vitamina D-5000mg – 60 cps;

Zinc-15mg – 30cps;

Melatonină-3mg – 50 cps.

Suplimente Adams

Vitamina C – 500mg cu măceșe

Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense, în condițiile unui consum zilnic de 200 mg, în plus față de aportul zilnic recomandat.

Deficiența de vitamina C:

Toți am auzit de Vitamina C, toți o folosim, toți știm că e bună pentru sănătate, dar, cel mai probabil, nu știm tot ce trebuie despre ea.
Puțini înteleg că dacă această vitamină lipsește din organism, poate avea un impact devastator asupra sănătății noastre, începând cu sistemul imunitar și cu cedarea unor organe interne în caz extrem.

 • reduce rezistența la infecții;
 • provoacă stări de oboseală;
 • gingivită;
 • hemoragii.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, la funcționarea normală:

 • a vaselor de sânge;
 • a sistemului osos;
 • a ligamentelor;
 • a dinților;
 • a gingiilor.

Precauții: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Nu depăsiți doza zilnică recomandată. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau alăptați.

Vitamina C -Adams

Vitamina D-5000mg

Vitamina D ajută absorbția calciului din alimente, previne apariția fracturilor oaselor, ajută sistemul imunitar și are un rol important în dezvoltarea și funcționarea cerebrală normală.

Conform studiilor, nivelul scăzut de vitamina D, afectează sănătatea sistemului osos și muscular și poate duce la depresie, anxietate și la obezitate.

Roluri și caracteristici

 •  asigură transportul calciului și fosforului în zonele corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini creșterea osaturii infantile și remineralizarea osaturii adulte;
 • permite absorbția mineralelor în intestin, apoi transportul calciului în sânge;
 • stimulează reabsorbția fosforului în rinichi;
 • întărește sistemul imunitar.

Precauții: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau alăptați.

Vitamina D – Adams

Zinc-15mg

Zincul  este un element esențial pentru organismul uman. Avem nevoie de zinc în fiecare zi în cantități mici pentru a menține sănătatea noastră.

Are un rol extrem de important în ceea ce privește sănătatea scalpului și a firelor de păr. De asemenea contribuie la menținerea sănătății unghiilor și la menținerea sănătății pielii.

Zincul joacă și un rol esențial în sănătatea sexuală a bărbaților: este un factor determinant a calității spermei bărbaților (scrie Jurnalul Fertilitatea și Sterilitatea), reduce riscul apariției cancerului de prostată, crește producția de hormon sexual masculin și libidoul masculin.

Precauții: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau alăptați.

Zinc – Adams

Melatonină-3mg

Melatonina este un hormon natural produs de glanda pineală și are rol important în ritmul circadian sau alternanta periodică somn-veghe. Este un antioxidant puternic, luptă în mod eficient împotriva stresului și are rol neuroprotector (protejează neuronii și celulele gliale).

 • Proprietăți:
  – contribuie la promovarea somnului;
  – este un hormon natural produs de glanda pineală și are rol important în ritmul circadian sau alternanta periodică somn-veghe;
  – este un antioxidant puternic, luptă în mod eficient împotriva stresului și are rol neuroprotector (protejează neuronii și celulele gliale);
  – contribuie la atenuarea tulburărilor de somn, în condițiile administrării a 0.5 mg înainte de culcare;
  – contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi, în condițiile administrării 1mg înainte de culcare;
  – melatonina este hormonul care ajută inducerea stării de somn și ajută în reducerea tulburărilor de somn;
  – se recomandă administrarea pe termen lung, sau ori de câte ori este nevoie.

Precauții: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau alăptați.

Melatonină – Adams

Aceste produse se găsesc pe www.vitamix.ro

StoreDay România Tutoriale IT

1 thoughts on “Vitamine Adams

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.