Mic dejun sănătos

Springmarkt

De ceva timp, am început să dau mai multă atenție alimentelor pe care le consum.

Încerc să am o alimentație cât mai sănătoasă și las deoparte alimentele ce îmi fac rău la stomac.

Știați că specialiștii în nutriție atrag atenția asupra faptului că micul dejun este cea mai importantă masă din zi și nu trebuie sărit sub nicio formă?

Un start bun, încă de dimineață, te ajută să faci față solicitărilor de peste zi.

Pentru un mic dejun sănătos și nu numai, am descoperit produsele alimentare din gama Springmarkt de la Vitamix.

Springmarkt oferă soluții naturiste pentru probleme medicale adevărate, având o gamă foarte mare și foarte versartilă de produse, majoritatea produselor Springmarkt trebuie să facă parte din gospodăria ta, fiind produse de înaltă calitate și 100% naturiste.

Cu ajutorul celor de la Vitamix, îmi pot menține echilibrul și pot crea cele mai delicioase și sănătoase gustări.

Mic dejun cu Springmarkt Vitamix

Sirop Agave dark ecologic

Siropul de agave este extras din agave, o plantă exotică din Mexic. Este extrem de benefic în vederea înlocuirii zaharurilor, fiind recomandat diabeticilor și celor care vor să slăbească.

Se poate folosi pentru indulcirea diverselor preparate: biscuiți, batoane musli, fulgi de cereale, prăjituri, sosuri, iaurt, lapte și deserturi pe baza de soia, Înghețată, siropuri, băuturi, etc.

Biscuiți ecologici cu ciocolată și cocos

Produs vegan, fără ou, fără zahăr alb, fără lapte, fără ulei de palmier.

Prin consumul de nucă de cocos se îmbunătățește secreția de insulina din corp și, de asemenea, se temporizează și se ține sub control creșterea nivelului de glucoză din sânge.

De asemenea, nuca de cocos are ca efect îmbunătățirea digestiei și are efect pozitiv asupra simptomelor care sunt asociate cu probleme și afecțiuni digestive.

În plus, nuca de cocos ajută la absorbția de nutrienți în organism.

Făină de secară

Făina de secară este măcinată pe o moară tradițională cu pietre.

Prin măcinarea lentă nu se alterează calitățile cerealelor, făina având o calitate superioară comparativ cu făinurile obținute prin măcinare pe moara industrială, la viteze mari, când bobul este încălzit la temperaturi de 80 grade.

Făina integrală de secară are un conținut însemnat de vitamine: B1, B2, B3, B5, B6, E, K precum și minerale: Fe, Mg, P, K, Mn, Se.

Fulgi de ovăz

Fulgii de ovăz prezintă unul dintre cele mai sănătoase alimente pe care le putem consuma la micul dejun ori în cadrul gustărilor, deserturilor, meselor de dietă. Sunt plini de nutrienți și sunt o sursă bună de carbohidrați și fibre, inclusiv fibre beta-glucan.

De asemenea, aceștia conțin mai multe proteine și grăsimi decât alte cereale și sunt încărcați cu diferite vitamine și minerale.

Fructe confiate de merișor

Fructele de merișor sunt printre cele mai sănătoase fructe de pădure, deoarece conțin proteine, minerale și vitaminele A, B1, B2, B3, C și E.

Printre beneficiile ei putem enumera:

• curăță rinichii

• protejează inima

• normalizează tranzitul intestinal

• tratează infecțiile urinare

Migdale crude

Migdalele sunt o sursă excelentă de energie și grasimi “bune”.

Foarte bogate în grăsimi mono-nesaturate ca acidul oleic care ajută la scăderea colesterolului “rău” (LDL) și la creșterea colesterolului “bun” (HDL).

Conțin tot complexul de vitamina B (riboflavin, niacin, tiamin, acid pantotenic, B6, acid folic) și sunt bogate în minerale ca magneziu, potasiu, calciu, fier, mangan, zinc, seleniu.

Springmarkt Vitamix

Adoptă și tu un stil de viață sănătos!

StoreDay România Tutoriale IT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.