Cine spune că adulții nu joacă jocuri online? Ei bine, din când în când mai intru pe site-ul www.solitaire.org și mă joc, da, ai citit bine, mă joc!
Când simt nevoia să mai uit puțin de grijile zilnice, să ies puțin din rutina de zi cu zi, îmi caut o portiță de a scăpa de toate astea, iar jocurile online sunt o modalitate simplă și la îndemână.
Acestea îmi dau o stare de bine, mă relaxează super mult.
Solitaire
Cu timpul, au apărut o mulțime de variante de Solitaire, dar eu tot la cel clasic am rămas.
Uneori, când am nevoie pur și simplu să nu mă gândesc la nimic, joc Solitaire.
Încă mai are darul de a mă relaxa.
Este jocul copilăriei, imposibil să nu îl știi. Țin minte că acesta a fost unul din primele jocuri descoperite de mine. Petreceam ore întregi jucându-mă, în adolescență.
Solitaire este unul dintre cele mai populare jocuri cu cărți de computer din lume. Acesta poate fi jucat doar de o singură persoană atât la calculator, pe telefon, cât și cu un pachet de cărți aranjate pe masă.
Obiectivul jocului este de a construi patru stive de cărți , câte una pentru fiecare suită , în ordine crescătoare, de la As la Popă.
Solitaire se joacă cu un singur pachet de de 52 de carte. Jocul începe cu 28 de carți aranjate în șapte coloane.
Prima coloană conține o carte, a doua două cărți, etc.
Cartea de sus din fiecare coloană este cu fața în sus, restul sunt cu fața în jos.
Patru teancuri de casă sunt poziționate în colțul din dreapta sus. Aici vei construi stivele necesare pentru a câștiga.
Zuma Ball
Pe lângă Solitaire, am mai găsit și unul dintre jocurile mele preferate: Zuma Ball.
Tare mult îmi plăcea să îl mai joc ( îmi place și acum). Il joc de dragul amintirilor, dar și de a mă deconecta de la gândurile stresante.
Zuma Ball este exact jocul online captivant de care am nevoie! Are 10 niveluri de plăcere pură, cu un amestec de entuziasm, distracție și satisfacție morală de la fiecare victorie. Tot ce trebuie să fac, este să potrivesc 3 sau mai multe bile de aceeași culoare pentru a le elimina înainte de a ajunge la final, foarte captivant!
Beneficiile jocurilor online pot fi rezumate în 3 categorii: dezvoltarea anumitor regiuni ale creierului care țin de spiritul de observație, memorie, control muscular și percepție spațială, eliberarea stresului și stimularea unor abilități fizice.Tu știai asta?
Astfel de jocuri îți pun maxim atenția și concentrarea la contribuție, așa că nu strică să încerci și tu, din când în când.
Tu ce jocuri preferi? E cineva care nu s-a jucat vreodată Solitaire și Zuma Ball?