Urări de Crăciun

Urări de Crăciun – Rămâi aproape de toți cei dragi în perioada sărbătorilor de iarnă și trimite-le cele mai frumoase gânduri și urări în ziua de Crăciun.

Ți-am pregătit o mulțime de mesaje și urări de Crăciun pe care să le trimiți prin sms sau pe internet tuturor prietenilor și celor dragi.

Urări pentru cei dragi

1.Fie ca acest Crăciun să încheie anul într-o notă plină de veselie și iubire.

Să fii înconjurat de toate persoanele pe care le iubești, să ai sărbători frumoase și liniștite! Crăciun fericit!

2.Binecuvântările și pacea Crăciunului să îți atingă inima, îmi doresc pentru tine tot binele din lume și iubire, înțelegere în familie! Îți urez un Crăciun fericit!

3.Moș Crăciun bate la ușă, scoate mâna din mănușă și vă dă din palma lui, darurile cerului, lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc!

4.Moșul vine cam tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! Crăciun fericit și la mulți ani!

5.Liniștea Crăciunului să sălășluiască veșnic în casele și în inimile voastre. Fie ca Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă aducă fericiri, realizări în viață și numeroase reușite în anul care vine.

6.Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă, iar tu ești una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

7.Fie ca aceste zile minunate de sărbătoare să te aducă mai aproape de îndeplinirea dorințelor și să-ți dea puterea să lupți pentru tot ce iți dorești. Un Crăciun plin de iubire!

8.Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.

9.Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!

Urări în versuri

1. „Se zvoneşte că pe seară,

Cineva o să apară,

Pe furiş pe la balcon,

Pe fereastră sau pe horn,

Vine, vine Moş Crăciun

Să-ţi vestească un an bun!”

2.”Pe la colţuri unii spun,

Că există Moş Crăciun.

Că i-aţi scris şi c-o să vină,

Să vă aducă în pumni lumină!

Lângă brad şi lângă foc,

Să vă aducă mult noroc!”

3.„Bradul e împodobit,

Moşul încă n-a sosit,

Începeţi să colindaţi,

Şi pe el să-l aşteptaţi.

Va veni la fiecare,

Cu cadouri şi-o urare:

Un Crăciun plin de iubire,

Sănătate, fericire,

Mult noroc şi împliniri

Şi ani plini de bucurii!”

4.”Sărbătorile când vin,

Să vă fie coşul plin,

Să aveţi pe săturate,

Casa plină, sănătate,

Punga să geamă de bani,

Mult noroc şi La multi ani!”

Urări de Crăciun pentru părinți

1.Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrățișez cu drag.

2.Dragii mei părinti, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!

3.Fie că fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inimă voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!

4.M-ați ținut de mană și m-ați invătat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit să fiți langă mine. Va urez din suflet Crăciun Fericit!

5.Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!

Urări de Crăciun pentru iubit/ă, soț/soție

1.Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc din inima sărbători fericite!

2.În perioada asta a anului vreau să-îi spun că singura magie pe care o simt nu e cea a Crăciunului, ci magia ta… Te iubesc și vreau să-mi petrec toate zilele de Craciun cu tine!

3.Ori de câte ori petrec timp departe de tine, îmi pare că e timp irosit. Tu dai înțeles zilelor vieții mele. N-aș putea să-mi petrec sărbătorile de iarnă nicaieri altundeva decât lângă tine. Noi doi, multă zăpadă, ascultând colinde… Nu e nimic mai îmbietor.

4.Aș vrea să mă ascund printre cadouri, globuri și beteală, să mă descoperi în noaptea de Crăciun și să mă consideri cel mai de preț cadou al tău primit vreodată.

5.De Crăciun s-a născut iubirea necondiționată și totală, să slăvim din tot sufletul pe Cel care ne-a adus cel mai mare dar din întreagă creație. De Crăciun iubirea mea, înțeleg cu adevărat cât de binecuvântat sunt! Sărbători Fericite! 

Urări de Crăciun pentru șefi

1.Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.

2.Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!

3.Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţă cât mai lin.

3.Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţa, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

4.Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurieFrumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

Urări pentru copii

1.Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toata inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

2.Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!

3.Ești cel mai bun din lume copil! Chiar dacă ai crescut, să continui să crezi în magie. Crăciun fericit!

4.Fie ca acest nou an să-ți aducă multe oportunități pentru a explora fiecare bucurie a copilăriei. Fie ca dorințele tale să rămână ferme, transformându-ți toate visele în realitate și toate eforturile tale în mari realizări. Crăciun și An Nou fericit!

Sărbători fericite!
StoreDay România Tutoriale IT

5 thoughts on “Urări de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.